Afbeelding

Tip van de Dag: Koop vaker bloemen

Oproep

Sint-Oedenrode – Rooi Helpt Rooi. Zo heet het initiatief van DeMooiRooiKrant om lokale horeca, middenstand en andere bedrijven te helpen. Goede ideeën zijn welkom en het beste idee wint een waardebon van Natuurlijk! Sint-Oedenrode t.w.v. 50 euro. Dagelijks gaan we een Tip van de Dag geven. Eigen tips van MooiRooi, maar ook van onze lezers. Dit keer: Koop iedere week bloemen.

In Sint-Oedenrode kan je op verschillende plekken prachtige bloemen en planten kopen. Juist nu kan je deze zaken helpen. Koop vaker bloemen dan normaal. Koop je eens per maand bloemen? Doe dat dan nu eens per week. Voor jezelf om het huis op te fleuren, of voor iemand anders. Zet de bloemen met een briefje (inclusief mooie boodschap) bij iemand voor de deur, bel aan en loop weg. Vooral in deze tijd zijn bloemen uitermate geschikt om mensen op te vrolijken. En omdat je vaker bloemen koopt, help je ook nog eens de plaatselijke ondernemers!

Heb jij ook een goed idee om de plaatselijke bedrijven te extra te helpen? Stuur dan het idee naar r edactie@demooirooikrant.nl