Afbeelding

Vernieuwd MooiRooi.nl vandaag al in de lucht

Oproep

Sint-Oedenrode – Is het al 1 maart? De dag waarop we onze gloednieuwe website lanceren. Nee, zover is het nog niet. Eerlijk gezegd vinden wij van de redactie dat veel te lang duren. Daarom hebben we besloten om de vernieuwde versie van MooiRooi.nl vandaag al online te knallen!

2020, een nieuw jaar, een nieuw decennium. Dat schreeuwt om vernieuwing! Meer dan een jaar hebben we gewerkt aan een totaal vernieuwd websitemodel dat klaar is voor de toekomst. Natuurlijk zal het voor iedereen even wennen zijn. Een ander smoeltje, andere indeling van items en rubrieken en een andere ‘klikroute’. Ervaring leert dat die gewenning maximaal twee weken duurt. Dan wordt het gemak ervaren. Bij sommige is dat al direct, of binnen enkele dagen. Ga het bij jezelf eens na…

Smartphone
Deze website is zo ingericht dat alles nog beter zichtbaar is op de mobiele website. We weten dat meer en meer mensen onze website lezen via de smartphone en daarom springen we daar op in. Dit jaar komen we ook nog met een totaal nieuwe app. Daar wordt ook al hard aan gewerkt. Binnenkort geven we daar meer informatie over.

Extra aandacht voor bedrijven
Bijna honderdvijftig bedrijven hebben zich aangemeld bij de MooiRooi.nl bedrijvengids. Voor een beperkt bedrag van €12,50 per maand staan ze met een bedrijfspresentatie op www.mooirooi.nl. Ook in de vernieuwde website is daar een aparte plaats voor ingericht. Nog overzichtelijker en nog beter vindbaar. Bedrijven presenteren zich middels een tekst, foto, logo en adresgegevens. Vooral de link naar de eigen website en de meerdere zoekwoorden zijn in Google belangrijk om je vindbaarheid te vergroten. Dat komt vooral omdat we een erg druk bezochte website zijn met gemiddeld 3.500 unieke bezoekers per dag.
Op de website is ook nog op meerdere plekken plaats voor advertentiebanners. Die zijn per dag af te nemen, maar ook per week, per maand of per jaar. Het is een extra en belangrijke manier om bepaalde doelgroepen te bereiken. De attentiewaarde op MooiRooi.nl is heel groot, vooral als de advertentie of banner er goed uit ziet of een sterke actie bevat.

Extra, extra, extra
46% van onze bezoekers bekijken twee of meer pagina’s per keer dat ze MooiRooi.nl bezoeken. Ze ervaren dat er meer te beleven is dan het dagelijkse nieuws. Soms vullen ze de poll in, bekijken ze het bedrijvenregister, surfen ze even naar Marktplein, of checken ze wie het Bedrijf van de Week dit keer is. Daarnaast is de MooiRooi-agenda heel populair. Deze agenda wordt gezien als de meest complete evenementenagenda van Sint-Oedenrode. Logisch dat mensen daar even blijven hangen! Kijk eens rond op de nieuwe site en ervaar wat MooiRooi.nl nog allemaal meer te bieden heeft.

Op- of aanmerkingen
We krijgen regelmatig feedback over DeMooiRooiKrant. Daar staan we voor open, want onze slogan is niet voor niets Voor Rooienaren, Door Rooienaren. Iedere mening van iedere Rooienaar nemen we serieus en zal besproken worden binnen de redactie. We horen dan ook graag als u opmerkingen heeft over de nieuwe website. Verbeterpunten, een kritische noot of een compliment. Vooral dat laatste natuurlijk ;-). Stuur uw reactie naar redactie@demooirooikrant.nl.