Afbeelding
Foto: Marianne van Erp

De Dommel als drijvende kracht

Natuur Natuur en milieu

Sint-Oedenrode - Drijft jouw verhaal, gedicht, foto, kleurplaat, …… mee in het boek van Roois Cultureel Erfgoed over de Dommel? Stichting Roois Cultureel Erfgoed gaat een boek maken over de Dommel, als eerste uit een reeks van vele boeken die ze de komende jaren willen uitgeven over erfgoed. Ze nodigen dan ook alle Rooienaren uit om zijn/haar beleving van “onze” Dommel te beschrijven, te tekenen, te fotograferen, uit de doeken te doen. Voor de jongeren onder ons is er een kleurplaat op onze website te downloaden.

Er geldt voor alles een wedstrijdelement. De mooiste foto’s van een volwassenen en van een jongere (tot 18 jaar), het beste verhaal en/of gedicht, de mooiste kleurplaat, het meest creatieve idee. Er komt in ieder geval een speciale kinderpagina in het boek. Een aantal juryleden zal zich over de inzendingen buigen. Het boek wordt in het formaat 21 x 21 cm uitgevoerd, met harde kaft, en zal het derde kwartaal 2020 in de winkel liggen.

Voorwaarden:
Tekst: maximaal 400 woorden.
Fotomateriaal: in een groot formaat aan te leveren.
Tekeningen: in pdf of in originele staat aan te leveren.
Kleurplaat: in originele staat aan te leveren.

Uiterlijke inleverdatum: 1 juli 2020, Overige informatie kunt u vinden op onze website: www.rooiscultureelerfgoed.nl of aan te vragen via ons emailadres: rooiscultureelerfgoed@gmail.com