Het werd weer een gezellige uitzending in de studio.
Het werd weer een gezellige uitzending in de studio. Foto:

De Bron podcast S4afl3: Scoop over ontwikkeling aan Rooise Markt en kans op de Spelen

Human Interest

In de derde aflevering van seizoen 4 van de Bron Podcast nemen Jeroen en Geert jullie mee op een boeiende reis door de culinaire wereld van Sint-Oedenrode. Het decor is natuurlijk Podcast Studio Meierijstad waar vol passie wordt gesproken over het charmante restaurant met allure, Odille, dat al een jaar lang wordt gerund door de bevlogen eigenaar Casimir Evens zijn partner Lotte Bloem.

De tweede gast is de 34-jarige Susan van Dongen, een gepassioneerde paardenfanaat en internationaal groom. Susan deelt haar ervaringen en kennis over de twee dressuurpaarden die op de longlist staan voor de Olympische Spelen in Parijs. Haar enthousiasme en vertrouwen in deze paarden zijn aanstekelijk en haar inzichten werpen een nieuw licht op de wereld achter de schermen van de paardensport. Luister hoe zij omgaan met voeding, de voorbereiding richting een grote dressuurwedstrijd.

Daarnaast is er enorm nieuws over wat er gaat gebeuren op de Markt! Jeroen en Geert hebben dus een flinke scoop die je als echte Rooienaar zeker wilt horen! (Luister helemaal tot het einde)

KLIK HIER EN LUISTER DE AFLEVERING <<

Afbeelding