De podcast met Marga Hermes en Guus van Diest is het meest beluisterd in 2023.
De podcast met Marga Hermes en Guus van Diest is het meest beluisterd in 2023. Foto: BAS ULEHAKE

Ruim 33 duizend downloads voor De Bron podcast

Human Interest

Sint-Oedenrode – Ze schrokken er zelf van toen ze de berekening maakten. Presentatoren van De Bron podcast, Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande, wisten niet wat ze zagen toen ze het aantal downloads zagen na seizoen 3: ruim 33 duizend keer zijn de opnames beluisterd.

In de laatste opname van afgelopen jaar – opgenomen op Tweede Kerstdag – maken Geert en Jeroen de cijfers bekend. Ze blikken samen terug op seizoen 3 en geven aan welke uitzendingen het beste zijn beluisterd.

De Bron podcast is te beluisteren via Spotify, via MooiRooi.nl en via de MooiRooi app. Tot nu toe hielden de heren altijd alleen nog de cijfers bij van Spotify. Sinds vorig jaar maar staan de podcasts dus ook op de kanalen van MooiRooi. Die luistercijfers waren eerder niet te verkrijgen, maar eind december werden de cijfers dan eindelijk doorgestuurd door de app- en websitebeheerder. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat veel meer mensen De Bron podcast luisteren via de gratis kanalen die MooiRooi aanbiedt. Spotify verwelkomt ongeveer een derde van de luisteraars, ook nog steeds een significant aantal.

De eerstvolgende opname staat gepland op vrijdag 19 januari. De gasten worden snel bekendgemaakt Dat geeft iedereen nog even de tijd om uitzendingen terug te luisteren die nog niet gehoord zijn.