Geert en Jeroen tijdens een eerdere opname.
Geert en Jeroen tijdens een eerdere opname. Foto: Bas Ulehake

De Bron podcast gaat naar Londen

Human Interest

Sint-Oedenrode - De Bron podcast heeft er alweer bijna drie seizoenen opzitten. In die drie seizoenen interviewden Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande ruim zestig (oud)Rooienaren. Allemaal mensen die iets bijzonders doen, iets grensverleggend vaak. Dat is precies wat Geert en Jeroen ook in de laatste uitzendingen van dit jaar gaan doen: de grens verleggen. Ze gaan namelijk naar Engeland om in Londen een podcast op te nemen.

Rob en zijn zus Patrice van Helden runnen al vele jaren een gerenommeerd bloemenbedrijf in de hoofdstad van Engeland. Soms komen ze naar Nederland, maar het was De Bron podcast nog niet gelukt om ze voor de microfoon te krijgen. Daarom dachten Geert en Jeroen... als het hier niet lukt, dan nodigen we ons zelf uit om de podcast in Londen op te nemen, in de zaak van de oud-Rooienaren. Met enthousiasme werd dat idee vanaf de andere kant van het kanaal ontvangen. Lisette van Helden, de andere zus van Rob en woonachtig in Sint-Oedenrode, speelde daarbij een rol. Waar die Rooise connecties toch niet allemaal goed voor zijn!

Rob Van Helden Floral Design heeft zijn sporen in het Vereniging Koninkrijk inmiddels flink verdiend. Het levert bloemen aan het Koninklijk Huis van Engeland en ook mocht het eerder bloemen leveren aan Pierce Brosnan en Elton John. Rob en zijn zus Patrice zullen er begin december alles over vertellen. Daarnaast nemen Geert en Jeroen in London nog een terugblik op het seizoen op. En wat er nog meer komen gaat? Dat hoor je dan ook!