Deze twee heren kwamen een uurtje praten.
Deze twee heren kwamen een uurtje praten.

De Bron podcast met een meteoroloog en een IJslandkenner

Human Interest

Sint-Oedenrode - Het is weer tijd om je oren te verwennen met een gloednieuwe aflevering van De Bron Podcast! In deze sprankelende episode nemen onze charmante hosts, Jeroen en Geert, je mee op een reis vol verrassingen terwijl ze in gesprek gaan met twee bijzondere gasten: De Bron Podcast brengt je de enige echte Lars van Galen, de bevlogen meteoroloog, en de warmhartige IJsland-fanaat, Gerrie van Roosmalen.

Lars van Galen - De Meteoroloog met een Twist:
Lars brengt de lucht tot leven met zijn diepgaande kennis van het weer. Van regenbuien tot zonneschijn, hij vertelt ons alles over de magie achter de wolken. Maar pas op, Lars heeft niet alleen een passie voor klimaat, hij heeft ook een verborgen talent voor het vertellen van grappige anekdotes van weermannen op verjaardagsfeestjes, die je zeker aan het lachen zullen maken!

Gerry van Roosmalen - De Warme IJsland-Fanaat:
Gerrie neemt ons mee op zijn epische fotografiereizen naar het adembenemende IJsland. Met een hart dat klopt voor de ijskoude schoonheid van dit betoverende vulkanische land, deelt hij zijn avonturen, insider tips en haar favoriete IJslandse trekpleisters. Na het luisteren naar Gerrie’s verhalen, zul je ongetwijfeld IJsland hoog op je bucketlist zetten!

Of je nu een liefhebber bent van meteorologie, een IJslandse dromer, of gewoon op zoek bent naar een dosis positieve energie, deze aflevering heeft voor elk wat wils. Verwacht boeiende gesprekken, lachsalvo’s en een flinke dosis inspiratie!
 Luister nu naar De Bron Podcast Seizoen 3, Aflevering 9, waarin Lars van Galen en Gerry van Roosmalen je betoveren met hun verhalen en passies.  Abonneer je op De Bron Podcast en laat je onderdompelen in deze onvergetelijke aflevering.

KLIK HIER VOOR DE AFLEVERING <<<

Lars van Galen.
Gerry van Roosmalen.
Het werd een mooi gesprek in de Helden van Kien.