Een afbeelding ter illustratie.
Een afbeelding ter illustratie. Foto:

Exclusief interview met een Rooise drugsdealer

Human Interest

Sint-Oedenrode – Wie denkt dat het wel meevalt met het drugsgebruik in Sint-Oedenrode heeft het mis. In vrijwel ieder dorp in Nederland is het inmiddels een probleem en ook Rooi ontspringt de dans niet. Dat bewijst een exclusief interview van MooiRooi met een lokale drugsdealer.

Ja, ook in Sint-Oedenrode wordt drugs gedeald en dus ook gebruikt, in alle lagen van de samenleving. Het is veel dichterbij dan mensen vaak denken. Sterker nog, het gebeurt soms in het blikveld zonder dat iemand het in de gaten heeft. Wat gaat er achter schuil? Maar vooral ook wie… MooiRooi vond een dealer die anoniem over zijn/haar praktijken wilde vertellen.

In een driedelige serie duikt MooiRooi in de wereld van drugsdeals en drugsgebruik. Binnen nu en enkele weken verschijnt de eerste aflevering online. Een paar weken later verschijnt deel twee en weer een paar weken later publiceert het lokale medium een onderzoeksverhaal naar drugsgebruik in Sint-Oedenrode en Meierijstad.

Exclusief
De drie zeer uitgebreide verhalen zijn exclusief te lezen voor leden van MooiRooi Plus. Het zal je zijn opgevallen dat er vaker content op MooiRooi.nl en in de MooiRooi app online komt waar een betaalde toegang voor vereist is. MooiRooi is van mening dat uitgebreide journalistieke artikelen waar veel tijd mee gemoeid is, ook een waarde hebben. Daarom is er voor deze manier gekozen. Aan de inhoud van DeMooiRooiKrant verandert niets. 95% van de producties van MooiRooi zullen gratis beschikbaar blijven voor iedereen. Wil je ook toegang tot exclusieve artikelen, zoals het interview met de lokale drugsdealer? Meld je dan aan als lid van MooiRooi Plus via www.mooirooi.nl/plus. Je ontvangt dan ook tweemaal per jaar het De Bron magazine.