De cover van het De Bron magazine.
De cover van het De Bron magazine.

De Bron magazine komt uit: nog even geduld…

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode – MooiRooi Plus leden moeten nog heel even geduld hebben voor ze een primeur in handen krijgen: het gloednieuwe De Bron magazine. Een uitgave die exclusief bij al deze leden in de brievenbus valt.

Het is een opvolger van het MooiRooi Plus magazine, dat vorig jaar werd uitgegeven. De uitgave is compleet vernieuwd om een nog bredere doelgroep aan te spreken.

Het staat vol interessante interviews, een onderzoeksverhaal over leegstand in Sint-Oedenrode, maar ook maken vier Rooienaren uit wie Masterchef van Sint-Oedenrode wordt, gaan we een dagje mee met een Boskantse boer en knikkeren we met een ondernemer om herinneringen van vroeger op te halen. Daarnaast is er een speciale pagina voor kinderen ingericht en presenteren we een exclusief interview met Bas Haan. Hij is een oud-Rooienaar die nu veel in het nieuws is met de film De Veroordeling.

Ben je lid van MooiRooi Plus? Dan krijg je het magazine thuis. Ben je nog geen lid, maar wil je hem wel ontvangen? Ga dan naar www.mooirooi.nl/plus en schrijf je in. De kosten zijn €26,- per jaar en daar krijg je heel veel voor! Lees maar eens verder op de website.