Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 017e18
Onderwijs / Sint-Oedenrode

Eerste Sjors Sportief boekje uitgereikt

  Human Interest

Sint-Oedenrode - Gisteren werd op basisschool de Kienehoef in Sint-Oedenrode het schooljaar ingeluid door SAMEN te vieren dat iemand zijn talent mag laten zien in heel Meierijstad. Het werd extra feestelijk omdat Stijn van Lieshout uit groep 8 uit handen van wethouder Rik Compagne de prijs in ontvangst mocht nemen voor de mooiste tekening, deze staat voor op alle boekjes in Meierijstad en bovendien mag hij samen met de hele klas gaan discozwemmen

Alle kinderen uit het basisonderwijs in de gemeente Meijerijstad ontvangen vanaf vandaag het Sjors Sportief boekje. In dit boekje staan ongelofelijk veel sporten waaraan leerlingen kunnen deelnemen om (vaak gratis) kennis te maken met één of meerdere activiteiten. Een leuke manier voor kinderen om zich te oriënteren op het gebied van sport in onze gemeente! Afgelopen schooljaar schreven zich maar liefst ruim 2300 kinderen in, wat een succes!

Inschrijven vanaf 11 september
Op deze manier hoeven leerlingen niet direct lid te worden van een vereniging, maar maken ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier kennis met een activiteit. Sportdeelname kan nooit groot genoeg zijn. Basisschoolleerlingen uit groep 1 t/m 8 kunnen zich inschrijven vanaf 11 september voor activiteiten via www.sjorssportief.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!