Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 1351f7
Foto:

Activiteiten Damiaancentrum

  Human Interest

Sint-Oedenrode - Vanaf 7 januari wordt het programma van het Damiaancentrum in het nieuwe jaar hervat. Iedereen kan aansluiten bij de activiteiten.
Op maandagochtend wordt er in de tuin gewerkt en 's middags zijn de fiets- en houtwerkplaats open. Een bijzondere activiteit vindt plaats op dinsdagavond 15 januari. Dat is de liederentafel met een praatje onder de naam: Grenzeloos Muziek. De muzikale leider hiervan is Peter v.d. Hoogenhof (foto). Hij probeert alle verzoeknummers thuis in te studeren en zorgt dat iedereen via een beamer-projectie de teksten meteen kan lezen. Om de liedjes te ondersteunen maakt hij gebruik van accordeon, gitaar of keyboard. Veel steun heeft hij aan Corrie Visser, die ook nog lid is van een ander koor. Zij zorgt bovendien als gastvrouw voor het bakkie koffie of kopje thee. Deze avonden vinden plaats op elke tweede dinsdag van de maand. Eigen bijdrage één euro. Peter is op zoek naar nog een andere muzikant om deze avonden samen nog gezelliger te maken. Contact email: tintin.peter@gmail.com

De tweede activiteit is het zogenaamde Onderonsje. Nieuw in 2019 is dat de Onderonsjes vanaf januari voortaan tweemaal in de maand georganiseerd zullen worden. Dat is dan veelal de tweede en vierde donderdag van de maand. Op donderdag 17 januari (14.00 – 16.00 u.) zal Henny van Schijndel aan de hand van foto's vertellen hoe het leven in de Meierij er vroeger uitzag. Het Onderonsje verderop in januari is op 31 januari. De bijdrage voor de Onderonsjes is meestal drie euro. Meer informatie bij: Karin van Vlerken: 0413-475008 of Petra Vesters: 0413-479308. Het hele jaarprogramma is te vinden op de site: <www.damiaancentrum.nl> adres: Schijndelseweg 46.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik merk dat het vliegverkeer boven Rooi toeneemt…Reageren!