Een poster van het evenement.
Een poster van het evenement. Foto:

Doe mee aan 30 dagen gezonder in Meierijstad

Gezondheid

Meierijstad - Over wat gezond is, kunnen we heel lang praten. Maar over wat voor jou gezonder is, hoef je vast niet lang na te denken. Dat weet je wel. Maar… weten is nog geen doen. Met ‘30 dagen gezonder’ maak je er direct werk van.

Kies wat bij jou past
De methode ‘30 dagen gezonder’ is van 1 tot en met 30 maart. Door een maand lang een gezonde uitdaging vol te houden, wordt het makkelijker dat ook in de toekomst te blijven doen. Dat blijkt ook uit onderzoek. Daarom helpen we jou om samen met heel veel anderen in de hele maand maart in actie te komen voor jouw gezondheid. Dat is veel leuker en het werkt echt. Ga bijvoorbeeld 30 dagen op tijd naar bed, niet snoepen, of meer de natuur in. Jij kiest wat goed bij jou past!

“Ik ga komende 30 dagen beginnen met een koude douche van maximaal 2 minuten. Een fantastische start van de dag, die mij de voldoening gaat geven waar ik naar opzoek ben evenals de fysieke en mentale boost die het mij kan gaan geven. Mijn tip voor andere is kom uit je comfortzone en begin de dag met iets waar je beter van wordt!” (Stefan uit Veghel).

Vorig jaar waren er bijna 9000 aanmeldingen. Bijna iedereen lukte het om vol te houden! Doe jij ook mee? Schrijf je in op www.30dagengezonder.nl.

Vitaliteitswandelingen in Meierijstad

GGD Hart voor Brabant organiseert in samenwerking met gemeente Meierijstad in elke kern een vitaliteitswandeling. In deze inspirerende en actieve wandeling komen de thema’s voeding, beweging en ontspanning aan bod. Professionals geven je tips en oefeningen om direct mee aan de slag te gaan en dit tijdens een mooie wandeling in jouw dorp.

-Maandag 4 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur in Sint-Oedenrode
-Donderdag 7 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur in Veghel
-Dinsdag 12 maart van 19.00 uur tot 20.30 uur in Schijndel

Het is een unieke (gratis) wandeling die speciaal ontwikkeld is om je energie een flinke boost te geven. Schrijf je in https://forms.office.com/e/aysyGPxLvK en je ontvangt een bevestiging met alle informatie.