De rode lopers liggen er ook komende zondag!
De rode lopers liggen er ook komende zondag! Foto: Jos van Nunen

Modeshows op het Kerkplein hoogtepunt van Fashion & Food

Evenementen

Sint-Oedenrode – De nieuwe opzet met het nieuwe concept van Fashion & Food viel afgelopen jaar flink in de smaak. Daarom wordt het Kerkplein in Sint-Oedenrode komende zondag ook weer zo ingericht. Lokale modezaken gaan zich volop presenteren. Daarnaast is er ook een algemene Koopzondag en is de plaatselijke horeca geopend.

Na een heerlijke zonnige zaterdag belooft het zondag ook droog te worden en dat komt goed uit. De rode loper ligt dan klaar om het winkelend publiek in Rooi te ontvangen. Het is dan een ideaal moment voor iedereen om de garderobe aan te gaan vullen met nieuwe kleding en accessoires. De zaken Switch, You Fashion, Amigos & Amigas, Schijvens, Shoeby, Llen fashion, Jola, Caprice, Gerits Mode en Optiek Moonen gaan zich laten zien met hun voortreffelijke collecties. De modeshows beloven weer een spektakel te worden met muziek, modellen en presentatrice Steffie van den Braak. 

Fashion & Food betekent dus niet alleen mode, maar ook lekker eten. In het geval van dit evenement zorgt Hugo’s Bistrobar daar voor. De horecazaak heeft een vaste plek aan het Kerkplein en zal zich dan ook goed en smakelijk presenteren aan het opgekomen publiek.

Er zijn komende zondag twee modeshows op het Kerkplein: om 13.30u en om 15.00u. De winkels zijn open van 12u tot 17u.