Dit keer is de modeshow weer lekker buiten.
Dit keer is de modeshow weer lekker buiten. Foto: Jos van Nunen 2023

Genieten van streekproducten en mode in het centrum

Evenementen

Sint-Oedenrode – In het centrum van Sint-Oedenrode is komend weekend veel te beleven. Op zaterdag 23 september is er op het Kerkplein een streekmarkt. Je geniet er van lokale producten. Op zondag 24 september volgt een koopzondag, in het teken van mode.

Het hele weekend wordt de nieuwe najaarscollectie gepresenteerd aan bezoekers en vaste klanten. Er vindt bovendien een leuke actie plaats met een golden ticket!

De streekmarkt is zaterdag van 12:00 tot en met 17:00 uur geopend op het Kerkplein. Hier vind je allerlei streekproducten van lokale versaanbieders. Door middel van een modeshow wordt zondag de nieuwe collectie van de plaatselijke modezaken gepresenteerd. Daarnaast kan je genieten bij de Rooise horeca van allerlei lekkers. Hugo’s Bistrobar zet zich in met cocktails en sushi rondom de catwalk. Om 13:30 uur en om 15:00 uur vinden de modeshows plaats op het Kerkplein.

Golden ticket
Het hele weekend worden er golden tickets uitgedeeld in diverse modezaken. Je maakt hiermee kans op diverse prijzen zoals een cadeaubon van Natuurlijk! Sint-Oedenrode en horecamunten!