Deze schans komt er te staan.
Deze schans komt er te staan. Foto:

Helden van Kien pakt uit met grote schans

Evenementen

Sint-Oedenrode - Kiens Winterwonderland, het gloednieuwe winterconcept van De Helden van Kien, pakt groots uit. Volgende week  wordt er een vijfmeterhoge Heldenschans gebouwd. Iedereen die durft mag er met een luchtband vanaf. De schans blijft staan tot en met de carnavalsvakantie.

De tubebaan is een absolute trekpleister, maar er is meer voor het hele gezin om de ultieme winter te beleven. Er zijn allerlei activiteiten en er kan worden geshopt in de wintershop. Uiteraard is alles in stijl aangekleed.
Vanaf 9 december is De Helden van Kien al omgetoverd in winterse sferen, maar vanaf woensdag 13 december kun je al gaan genieten. De baan blijft tot en met de carnavalsvakantie liggen en je kunt al een afdaling beleven vanaf €1,50. Deze Heldenschans is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur.
Naast de tubebaan, zijn er nog meer activiteiten te beleven. Speel de winterspelen, ontdek het park met de winterspeurtocht, warm jezelf op tijdens marshmallow roosteren en geniet naderhand van een warme chocomel. Al deze activiteiten zijn te beleven met een winterpasse-partout en vanaf 13 december dagelijks te beleven.

Vanzelfsprekend kun je ook genieten van winters eten en drinken. Denk aan een warme chocomel, glühwein, oliebollen, worstenbroodjes, erwtensoep en nog veel meer. Neem plaats in de sfeervolle après-ski hut en geniet.