Dat belooft weer een mooi spektakel te worden!
Dat belooft weer een mooi spektakel te worden! Foto:

Helden van Kien komt met vervolg op succesvolle bingo

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - Na een goed geslaagde bingo in de maand december komt de Helden van Kien met een vervolg: de Winterspelshow. Daarbij draait het niet alleen om bingoballetjes, maar wordt er ook een quiz gespeeld.

De vorige editie leverde heel veel goede reacties op. Naar verwachting zaten er zo’n zeshonderd mensen gekluisterd aan de laptop, tablet of tv om het spektakel te volgen. Ook nu weer hoopt het restaurant deze aantallen te halen.
Op vrijdag 29 januari vindt de Winterspelshow plaats van 20.00 tot 22.30 uur. Ze beginnen dit keer dus iets eerder en zijn ook iets eerder klaar. Ook deze ronde zal alles te volgen zijn via Youtube en andere social media kanalen. De gedreven presentatrices zijn er al helemaal klaar voor om het kunstje nog een keer te flikken.
Vorige keer vlogen er allerlei prijzen over de toonbank. Wederom hebben veel sponsoren zich gemeld om prijzen te schenken. De hoofdprijs was de vorige keer een elektrische fiets. Wat dat deze keer wordt, is nog even een geheim.
Tickets kunnen besteld worden op www.bestellen.deheldenvankien.nl. De kosten zijn hetzelfde als de vorige keer, namelijk €10,- per los spelset, in combinatie met een borrelbox kost een set €7,50. Een set bestel je per persoon. Alle sets kunnen worden bezorgd/afgehaald op 29 januari.