De presentatoren zijn er al helemaal klaar voor!
De presentatoren zijn er al helemaal klaar voor!

Zij gaan de Dorpsbingo presenteren…

Evenementen

Sint-Oedenrode – De kaarten vliegen als heerlijke warme broodjes over de toonbank. De kaarten van de Grote Online Dorpsbingo, die donderdagavond a.s. vanaf 19.30 uur wordt gehouden. Het wordt een show van humor, gezelligheid en prijzen. Doy Meijs (r), Rob van der Heijden, Steffie van den Braak en Sander van de Ven (l) gaan het feest compleet maken. Zij gaan de avond presenteren. Dat wordt een feestje!

Onder het motto ‘we kunnen er beter maar het beste van maken’ vragen de initiatiefnemers op donderdagavond 21 mei in te loggen en mee te spelen met De Grote Online Bingoshow. “Het is een avondje uit, maar dan thuis…!” zeggen ze in koor. Vanaf 19.00 uur wordt vanaf dit kanaal live gestreamd. Natuurlijk heb je wel een bingokaart nodig om één van die geweldige prijzen te pakken. Via deze link zijn de kaarten te bestellen: www.housefillerevents.nl/tickets/rooi/ Ook buiten Sint-Oedenrode, Olland, Nijnsel & Boskant mag uiteraard iedereen meedoen! De kaartverkoop gaat door tot woensdagavond 20 mei 24.00 uur.

Heb je die avond bingo?! Stuur dan via WhatsApp een foto van je bingokaart + je naam naar het callcenter waar ze hem direct voor je zullen controleren! Bij een correcte bingo bellen ze de winnaar live in de uitzending op. Dat wordt lachen, gieren en juichen!