Afbeelding
Foto:

Ter land, ter zee en handjes in de lucht

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Na maanden van muzikale stilte is feestband Leuk da ge d'r Band weer begonnen met 1,5-meter-afstand-repetities. Na Corona komt confetti! Helaas blijven de evenementen en festivals om te spelen nog uit. Maar Leuk da ge d'r Band was Leuk da ge d'r Band niet, als ze daar niet vindingrijk iets op bedachten.

Zij combineerden de groepsactiviteit van het kanoën van Son naar Rooi met een verrassingsconcert te water. Vanaf de Hambrug naar Dommelzicht kabbelden de vrolijke muzieknoten met de stroming mee en werden ver over het water gedragen, zodat dit veel publiek trok langs de kant van de Dommel. Op de brug van de Rijckevorsel van Kessellaan stopten veel voorbijgangers om het concert op afstand vanaf het water te zien, en gingen de handjes in de lucht.

Nadat iedereen weer op de oevers geklommen was, ging de complete band de bewoners aan de Ameroyenhof en op Odendael nog verrassen met een balkonconcert. Ook hier gingen de handjes de lucht in en zorgde de verrassing voor een lach op vele gezichten. “Fijn om weer te kunnen spelen voor publiek”, zo laten enkele bandleden weten.

Houd de website www.leukdagedrband.nl in de gaten als je het volgende optreden niet wilt missen, of kijk op de facebookpagina voor de filmpjes van het Dommelconcert.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding