Afbeelding

Roois Gemengd Koor geeft Muziekcollege Koorzingen

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Het jubilerende Roois Gemengd Koor houdt op zaterdag 15 februari aanstaande een Muziekcollege Koorzingen onder leiding van dirigent en muziekdocent Willem Heldens. Dat is dus niet op 14 februari, zoals per abuis in de agenda van DeMooiRooiKrant stond vermeld.

Samen gaan ze een muziekstuk instuderen. Iedereen is welkom, of je nu lid bent van een koor of af en toe een deuntje zingt. Het Muziekcollege vindt plaats in Cultureel Centrum Mariëndael te Sint-Oedenrode op zaterdag 15 februari van 9.30 – 12.00 u., deelname € 5,- zaal open vanaf 9.00u.

Het Roois Gemengd Koor bestaat dit jaar 75 jaar (1945 – 2020 ) en het Muziekcollege, met aansluitend workshops voor de leden van het Roois Gemengd Koor, is een van de jubileumactiviteiten. In de loop van het jaar zullen nog een aantal mooie festiviteiten volgen waarvan zij u steeds op de hoogte zullen houden via de media en de website www.rooisgemengdkoor.nl Voor deelname aan het Muziekcollege kunt u zich tot uiterlijk 10 februari opgeven bij Marie-José Habraken via e-mail fam.habraken@hotmail.com