Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 76bc8a
Foto: Jos van Nunen
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Ollandse Bonte Avonden

  Cultuur

Olland - Op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari is het weer tijd voor de jaarlijkse Bonte Avonden. Deze avonden beginnen om 20.00 uur in de Loop'r te Olland.

Anders dan anders vinden de Bonte avonden plaats twee weken voor de carnaval! In Nijnsel zijn dit jaar geen Bonte Avonden en in Rooi zijn twee zittingsavonden in plaats van vier. Dus mensen uit Nijnsel en Rooi die tijd over hebben; jullie zijn van harte welkom om in Olland van de gezellige, hilarische avonden te genieten.
Ze hebben weer een leuk avondvullend programma met dans, zang, tonproat en veel slappe klets. Dat mag je niet missen! De Ollandse Dorpskapel zorgt voor de vrolijke noot tijdens deze avonden.

Voorverkoop kaarten
Zaterdag 25 januari van 18.30 uur tot 19.00 uur in De Loop'r. Kaarten kosten €8,50 per stuk. Ook anders dan anders: geen maximaal aantal kaarten per persoon. Je kan dus voor je hele
groep, familie, buurt of straat kaarten meenemen. Na de voorverkoop kan er eventueel nog telefonisch besteld worden bij Ingrid Derks-Markus 06-53522672/0413-842194 of bij De Loop'r.

Zondag 9 februari is de jeugd aan de beurt. De kleine talentjes zullen er op hun eigen unieke wijze een dolle boel van maken. Jeugdprins Teun, jeugdprinses Kira en nar Aniek met hun gevolg zijn dan ook van de partij. Deze middag begint om 14.00 uur. Komt dat zien!


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Heeft u zin in Carnaval?Reageren!