Afbeelding

Boskantse cabaretgroep komt met nieuwe kerstshow

Cultuur

Boskant - De Boskantse cabaretgroep `Tis aalt wa` is al vanaf januari aan het repeteren om de spiksplinternieuwe kerstshow vlekkeloos aan u te kunnen presenteren. Dat is volgens Ria Hulsen aardig gelukt.

Als we haar vragen hoe de kerstshow eruit gaat zien, wil ze alleen maar kwijt dat degenen die de cabaretgroep kennen, wel weten dat het niet alleen over de `Herdertjes en Stille nacht`, zal gaan. Hulsen is opnieuw verantwoordelijk voor de teksten en onthult dat ze ontzettend mooie luisterliedjes hebben. Er wordt zelfs een keer vijfstemmig gezongen, maar ook meldt ze dat er tussen de wat lichtere muziek en de serieuze liedjes - het blijft tenslotte een kerstshow - nogal eens een kwinkslag wordt uitgedeeld.
Daarbij verstaat de cabaretgroep als geen ander de kunst om in een liedje van drie minuten een verhaal te vertellen dat uitstekend rijmt, heel herkenbaar is, altijd meerstemmig wordt gezongen en ook nog eens een goede clou heeft! Zoals veel mensen van de dames gewend zijn. kunt u weer rekenen op een gezellige middag met een afwisselend en verrassend programma waarvan de thema`s zich allemaal rond of tijdens de feestdagen afspelen.
De nieuwe kerstshow wordt wederom gepresenteerd in zalencentrum De Vriendschap in Boskant en wel op zaterdagavond 10 december, aanvang 20.00 uur en op zondagmiddag 11 december, aanvang 14.00 uur. Een kaartje kost 5 euro en is alleen telefonisch te bestellen (0413-473674)