De Loop'r in volle glorie
De Loop'r in volle glorie

De Loop'r organiseert volop

Algemeen

Olland - De Loop'r krijgt steeds meer naamsbekendheid in Sint-Oedenrode maar ook daar buiten. Het bestuur en medewerkers werken er samen hard aan om meer loop in de Loop'r te krijgen.

Zo hebben zij onlangs het volledige beheer over genomen van verhuurder Wovesto, een samenwerkingsverband gesloten met de Ollandse horecaondernemers voor het verzorgen van feesten en partijen in deze multifunctionele accommodatie en worden er volop activiteiten georganiseerd samen met de diverse verenigingen en comités.
Zondag 30 oktober staat de tweedehandsbeurs op het programma. Allerlei spullen die een tweede leven verdienen, (kinder)kleding, speelgoed, boeken etc. worden hier te koop aangeboden. Voor maar € 7,50 zijn de kramen te huur. Op deze dag start ook de voorverkoop van de derde editie van Wannûh Klets, de beste kletsers staan op 10 december weer in Olland in de ton. Dit jaar zijn de tickets en plaatsen genummerd, geen uren voor aanvang aanwezig zijn om een plaatsje te zoeken.
In 2015 is gestart met de keezavonden. Een toernooi met het populaire bordspel blijkt een schot in de roos. Elke avond is volle bak, voor 4 november is de inschrijving gesloten. De inschrijving voor de surprise keezavond gaat op 2 november open, de ervaring leert dat je er snel bij moet zijn.
Zaterdag 19 november houdt KV Odisco een grootse pubquiz, teams van maximaal 6 personen gaan de strijd met elkaar aan. Inschrijven kan via pubquizodisco@gmail.com.
Op zondag 11 december vindt voor de tweede keer de kerstmarkt plaats. Dit jaar pakt de Loop'r groots uit, zowel binnen als buiten zal het vol staan met kramen met alles voor de feestdagen. Ook zullen er leuke kinderactiviteiten zijn. Gitaarvereniging Ancora en de Ollandse Dorpskapel brengen de gehele middag een mooi stukje muziek ten gehore.