Afbeelding

Popkoor Novelty: 'De Versiertour 2016'

Cultuur

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag tijdens Rooi Vol Koren heeft Popkoor Novelty een voorproefje laten zien van hun nieuwe voorstelling 'De Versiertour 2016'. Drie keer wisten zij het publiek op het Kerkplein In Sint-Oedenrode razend enthousiast te krijgen.

Maar dit was natuurlijk slechts een voorproefje. Op 4, 5 en 6 november staat Popkoor Novelty op het podium van De Brink in Eerde en dan is alles af: licht, geluid, decor, combo en natuurlijk de zangers en zangeressen in stijl aangekleed. Het belooft een wervelende show te worden waarin zang gemixt wordt met een vleugje theater.
Peter van Beijnum is al 8 jaar de dirigent van Novelty en weet nog steeds te inspireren. Dit keer ook samen met de regisseurs Eva van Rooijen en Marloes Luiten die ook het beste uit het koor weten te halen. Dat de regie in goede handen is liet Popkoor Novelty zondag wel zien. Vlotte nummers werden afgewisseld met rustige nummers en het publiek hoefde zich niet te vervelen.
Dat bleek ook bij de afsluiting van deze geslaagde Rooi Vol Koren editie. Peter van Beijnum dirigeerde honderden zangers en zangeressen én het publiek tijdens het zingen van Brabant van Guus Meeuwis.

Hebt u de optredens zondag gemist en/ of wilt u juist meer zien dan kan dat op vrijdagavond 4, zaterdagavond 5 en zondagmiddag 6 november in Theater De Brink in Eerde. Kaarten kosten €12,50 en zijn te koop via www.popkoornovelty.nl en aan de kassa van De Brink. De kaartverkoop gaat zo goed dat de zaterdagavond bijna uitverkocht is. Wacht dus niet te lang met reserveren…