Afbeelding

Jongeren Roois Theater spelen 'Backspace'

Cultuur

Sint-Oedenrode - Hoe zou de wereld eruit zien zonder computers en internet? Zoë, Shalissa en Kirsten kunnen zich dat niet voorstellen en ze moeten er zéker niet aan denken. Want wat moet je doen zonder Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat? In de voorstelling 'Backspace' van de jongerengroep van 't Roois Theater, komen de meiden daar snel achter!

Door een ongelukje met een Spray Tan Tent (u kent ze wel), krijgen Shalissa, Kirsten en Zoë namelijk te maken met holbewoners, Indianen, Vincent van Gogh, een eenhoorn, een pratend schaap, en een stelletje hippies. Een ware nachtmerrie voor de meiden, maar het ergste komt nog: Kirsten breekt een nagel, Zoë vet haar en Shalissa kan haar '# en @' nergens voor gebruiken, want er is nergens WIFI!  Kortom, voldoende ingrediënten voor een hilarisch toneelstuk.

De jongeren hebben zelf hun typetjes bedacht en Pauline Verstraten en Emile Kalmann hebben hier een tikkeltje onbegrijpelijk, maar zeer eigentijds stuk van weten te maken. De jongerengroep van 't Roois Theater speelt de voorstelling slechts één keer, dus komt dat zien op zaterdag 21 november, half 8 in de Knoptoren. Kaartjes kosten 3,50 euro, meer informatie is te vinden op www.rooistheater.com.