Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 338ba7
Carnaval

Rock & Roll-huwelijk in Boskant

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Lang geleden, toen onze huidige 75-plussers nog pubers waren, beleefden zij hun jonge jaren in een tijd vol verandering. Zeden en gewoonten begonnen te veranderen en muziek werd steeds belangrijker. In deze spannende tijd speelt het verhaal van het themahuwelijk 2020 zich af. De hoofdrolspelers van dit jaar zijn Nikky Lee Lewis en Ronnie Ronzarelli (alias 'the Ronz').

Ze groeien net als veel andere pubers op in een gezin met strenge ouders. Toch weten zij regelmatig aan de blik van hun ouders te ontsnappen en samen met hun vrienden op straat, in eettentjes en dancings veel lol te beleven. Toen ze een keertje samen een bordje spaghetti aten en bij het laatste sliertje hun lippen elkaar raakten, sloeg de vonk automatisch over. Nikky en Ronnie waren niet de meest makkelijke kinderen en deden veel dingen impulsief. Zo vertrokken ze een keertje stiekem naar Las Vegas en daar aangekomen besloten ze in zo'n typische Wedding Chapel te trouwen. Nikky wilde niet trouwen zonder vooraf een keer goed samen gedanst te hebben. Zij dacht dat 'the Ronz' zich altijd te stoer voelde om op de dansvloer te komen. Het bleek echter dat hij absoluut niet kon dansen. Dit was voor Nikky zo'n tegenvaller dat het huwelijk niet doorging. Na een tijdje kregen ze toch weer contact en het bleek dat Ronnie andere kwaliteiten had dan dansen. Die kwaliteiten kon Nikky goed waarderen waardoor het toch weer goed kwam tussen deze twee. 

Voor de mensen die uit de foto nog niet hebben kunnen halen wie Nikky Lee Lewis en Ronnie 'the Ronz' Ronzarelli in werkelijkheid zijn, even een kleine voorstelronde: Nikky is Nicole Raaijmakers. Geboren, getogen en woonachtig in Nijnsel, moeder van vier bloedjes van kinderen (Jordy, Joyce, Kelly en Roy), werkzaam bij TVE Reclame, Heikneuter en zeer actief bij KV Nijnsel. Ronnie is Ron van Breemen, getrouwd met Denise, vader van twee zoons (Tim en Joep) en werkzaam op het Kempenhorst College. Hij is sinds 1994 woonachtig in Boskant en in dat dorp op diverse vlakken actief, maar vooral bij VV Boskant. Ron is een Lèpke en in die hoedanigheid ruim 14 jaar actief geweest in de commissie Boerenbruiloft/Themahuwelijk,. Dankzij "het aanzoek" van Nicole maakt hij het spektakel nu vanuit een ander perspectief mee.
Wilt u het spektakel ook mee maken en eens "proeven" hoe het er in het Rock en Roll tijdperk aan toe ging dan bent u op 25 februari van harte welkom. De trouwplechtigheid begint om 11.00 bij de Ritakerk, waarna er een borreltje genuttigd wordt in De Vriendschap. Om 12.30 begint de Rock & Roll lunch, waarvoor u kaarten kunt bestellen bij De Vriendschap of bij leden van de commissie Themahuwelijk. Na de lunch start om 14.00 de receptie alwaar gelegenheid is om het bruidspaar te feliciteren en waar u getrakteerd wordt op een aantal leuke optredens. We zien u graag (ook al heeft u geen vetkuif of petticoat) verschijnen!!
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!