Jose is blij met de verkiezing!
Jose is blij met de verkiezing! Foto: Joost de Vaan

Twee Secretaresses van het Jaar!

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Dit jaar zijn twee gouden krachten gehuldigd met de titel Secretaresse van het Jaar. Het zijn Jose Kuijpers en Susanne Goijaerts. Volgens werkgever Joost de Vaan van Gezondheidscentrum de Meierij verdienen zij deze titel.

Het is vandaag Secretaressedag en die zal overal net wat anders gevierd worden na normaal. Niet iedereen zit namelijk op zijn of haar vertrouwde werkplek. Ook Jose en Susanne niet. Daarom zocht Joost de Vaan het thuis op met een schitterende bos bloemen die beschikbaar is gesteld door Bloembinderij de Keizerskroon en MooiRooi.nl. Kijk ze stralen met de bloemen!

De Vaan gaf ook de redenen aan waarom hij 'zijn' dames had opgegeven voor deze rubriek. “Susanne wat meer vanuit administratief oogpunt en Jose die nu weer terugkomt van haar zwangerschapsverlof als echt projectmanager en verantwoordelijk voor de verdere voortgang van alle inhoudelijke processen zowel intern als extern. Een mooi span dat zorgt dat het fundament van zowel de fysiotherapiepraktijk als het gezondheidscentrum verder draait. Ook met het perspectief naar de toekomst! De zorg verandert, zeker in deze tijd. Beide weten daar goed in te acteren en hiermee zullen we onze dienstverlening nog verder professionaliseren en uitbreiden. Zoals men kan zien is onze praktijk en uiteindelijk het gezondheidscentrum nog verder gegroeid! En de groei zetten we voort. Mede gelet op bovenstaande verdienen deze twee kanjers de titel van Secretaresse van het Jaar!!”

Afbeelding