Afbeelding

Sympathieke actie Van Kuringe Adviesgroep

Oproep

Sint-Oedenrode - Van Kuringe Adviesgroep is altijd bezig met haar omgeving. Rondom het veertigjarig bestaan kondigde de Rooise onderneming al aan met specifieke acties te komen die maatschappelijke betrokkenheid tonen. Nu de coronacrisis bezig is, komt Van Kuringe Adviesgroep daarom met een sympathiek initiatief om de Voedselbank te steunen.

Voor het kantoor aan de Eerschotsestraat 72 zet Van Kuringe Adviesgroep een box neer waar mensen producten in kunnen stoppen voor de Voedselbank. Een gebaar waar de Voedselbank zeer blij mee is, want de stichting kan de hulp goed gebruiken.
Van Kuringe Adviesgroep geeft als suggestie mee om producten aan te leveren die wat langer houdbaar zijn, zoals rijst, spaghetti, macaroni, soep in blik, muesli, suiker, koffie/thee, zoet en broodbeleg.
Met deze actie wil Van Kuringe Adviesgroep vooral de gezinnen helpen die het extra hard nodig hebben. Door de crisis is de verwachting dat het aantal alleen maar zal toenemen de komende tijd, dus alles is van harte welkom! Namens de Rooise verzekeringsexpert bij voorbaat hartelijk dank voor de bijdrage. Aandacht voor elkaar! Zeker nu!