Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 2045d1
Foto:
Sport

Nijnsel hervat competitie tegen Schijndel

Nijnsel - De winterstop, die het eigenlijk niet was, ligt alweer achter ons. Afgelopen zondag werden er alweer enkele inhaalwedstrijden gespeeld. Dat gold niet voor Nijnsel/TVE Reclame Heren 1. Het team van Tim de Wert bindt aanstaande zondag de strijd aan met tegenstander Schijndel/De Wit, een 'oude bekende' waar overigens in het verleden niet of nauwelijks tegen is gespeeld. 

Dit om de simpele reden dat de bezoekers altijd (veel) hoger hebben gespeeld dan de gastheren. Maar nu dus niet meer. Nijnsel schoof de laatste jaren wat op en Schijndel zette een licht dalende trend in en dan kan het zo maar zijn dat je elkaar een keer tegenkomt! En dat gebeurt dus aanstaande zondag op Den Eimert. Schijndel is misschien wel de meest wisselvallige ploeg van deze competitie. Juist als ze de stijgende lijn te pakken lijken te hebben en richting de top stomen, komt er weer de klad in en dat tegen teams waartegen je het allerminst verwacht. Nijnsel daarentegen kwam juist voor de winter uit een dip met twee fraaie en belangrijke overwinningen op rij. Maar goed, dat is inmiddels alweer een 'dikke maand' geleden en het is de vraag hoe de teams uit de winterstop komen. Beiden zijn natuurlijk gebrand op een overwinning want een goed begin is nog steeds het halve werk.
Het kan zo maar een leuke, spannende pot worden, ook wel een beetje een Meierijse derby en dus tussen ploegen die elkaar in competitieverband elkaar niet of nauwelijks eerder troffen.
Het ligt dan ook in de lijn der verwachting dat veel nieuwsgierige supporters van beide teams aanstaande zondag de weg naar het Nijnselse sportpark weten te vinden. Aanvang is 14.30 uur.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!