Logo mooirooi.nl
Ook de dames van de korfbal hadden een aanstekelijke act.   | Fotonummer: 344399
Ook de dames van de korfbal hadden een aanstekelijke act. (Foto: )
Sport

Veelbelovend debuut 'Nie Balle, Maar Lalle'

Nijnsel - Het was even wennen na meer dan 25 Playback Shows. We waren toe aan iets nieuws, een andere formule. Voorzitter Jeroen van de Sande maakte zich hard voor een show waar teams zich op een fantastisch 'steigerpodium' mochten presenteren, live zingen, waarbij de andere teams punten moesten geven. Er was afgelopen vrijdagavond enige concurrentie van de Vrienden van Amstel Live, zeg maar een slap aftreksel van Nie Balle, Maar Lalle.

En beste lezers, het werd een daverend succes. De kantine was prima gevuld met leuk verklede artiesten en supporters en zoals zo vaak, wanneer men enige licht alcoholische versnaperingen heeft genuttigd, dat neemt de bereidheid vaak ook enigszins toe om op het podium te stappen. Met name de dames lieten zich deze zeer geslaagde avond bepaald niet onbetuigd: Nijnsel Vrouwen 1, maar met name 2, 4 en ook de korfbaldames bewogen zich zeer soeverein en zonder gêne over het podium. Misschien iets te veel 'Kali' bij de mannen maar wat maakt het uit. De zeer enthousiaste en getalenteerde presentatoren Jeroen van de Sande en Joost Vervoort loodsten de talrijke aanwezigen zeer soepeltjes door het programma. Er waren om het publiek wat warm te draaien ook wat gastoptredens die luisterden en waarschijnlijk nog steeds naar de namen Chiem en André Piquet. Wie kent ze niet? Met zoveel artistieke hoogstandjes tikten de meeste deelnemers meer dan 'douze points' aan. Aan het eind van de avond werd aan de hand van applaus gemeten wie de winnaar was. Een spannend slot volgde met vier finalisten. Uiteindelijk oogstte Pieter Verhagen namens Nijnsel 6 het hardste applaus. Hij mocht nogmaals het podium op om 'Mooi Man' te zingen.
Veel dank en waardering voor de organisatie, de presentatoren, de podiumbouwers, de muzikale ondersteuning, het barpersoneel maar vooral de enthousiaste deelnemers en supporters van deze zeer geslaagde avond. Kortom: voor herhaling vatbaar, daar was iedereen, inclusief de penningmeester, het over eens. Het is opnieuw aangetoond dat er veel en veelzijdig talent aanwezig is in het Nijnselse verenigingsleven. Ongetwijfeld tot ziens in 2021 en het zou zo maar kunnen dat Nie Balle, Maar Lalle een lang leven is beschoren.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!