Martien van den Hove (l) en Huub van der Zanden.
Martien van den Hove (l) en Huub van der Zanden.

vv Boskant blikt terug én vooruit

Algemeen Sport

Boskant - Het was gezellig druk op de nieuwjaarreceptie die door het bestuur van vv Boskant afgelopen zondag was ingepland. Huub van der Zanden, de nieuwe voorzitter, nam rond de klok van drie het woord en meteen daarop het glas, om de aanwezigen te verwelkomen en samen met hen te proosten op het nieuwe jaar. In een kort betoog keek hij terug op het jaar dat achter ons ligt. Maar meer nog richtte hij de blik op het jaar wat voor ons ligt! Op de uitdagingen die voor ons liggen. Hij noemde daarbij items als MFA, LED verlichting, de eigen kantine exploitatie en de activiteiten van de vele vrijwillegers in de vereniging binnen een wat groter verband: "Afgelopen 7 november 2019 bestond vv Boskant 70 jaar, later we met z'n allen blijven bouwen aan een mooie toekomst voor onze club!"

Wat later in de middag was het tijd om Martien van den Hove in het zonnetje te zetten vanwege diens 40 jarig jubileum. Kort nadat hij zich aanmeldde bij de vereniging was Martien al in beeld voor een bestuursfucnfie. Die kwam er dan ook heel snel; Martien werd penningmeester van vv Boskant. Ruim 16 jaar heeft hij de taken die daaruit voortvloeiden met veel enthousiasme uitgevoerd. In 2009 werd Martien tijdens de ledenvergadering, naast z'n verkiezing tot sportvrijwilliger, ook benoemd tot erelid. De waardering voor de activiteiten die Martien heeft uitgevoerd, bleek nog steeds aanwezig getuige het applaus wat volgde na de toespraak van voorzitter Huub.
Daarna was het tijd voor de loterij waarvan de opbrengts was bestemd voor onze jeugdafdeling. Veel deelnemers, mooie prijzen en een stralende 1e prijs winaar! Een mooi einde, voldoende gespreksstof voor een gezellige afsluiting.

Komend weekend gaat vv Boskant muzikaal. De voetbalschoenen verdwijnen even in de kast en de teams (en trainers en leiders) klimmen op het podium. Zoals elk jaar belooft het weer een groot spektakel te worden. De senioren, dames en het bestuur openen het playbackweekend op vrijdag 10 januari vanaf 19.30 uur met de "Hollandse avond" als thema. Op zondagmiddag 12 januari is de jeugd vanaf 13.30 uur aan de beurt om de tent op zijn kop te zetten. En dat gaat zeker lukken met een thema als "Tijdmachine".