Afbeelding

Beestenboel bij de Jeugdnatuurwacht

Algemeen Natuur en Milieu

Sint-Oedenrode - Op zaterdag 11 januari gaan de kinderen van Jeugdnatuurwacht 'De Populier' er een gezellige en leerzame beestenboel van maken. De Jeugdnatuurwachters mogen hun huisdier meebrengen naar Mariëndael. Dierenarts Elke Bax zal uitleg geven over het gebit, de verzorging en voeding van de huisdieren.

In een presentatie zal ze van alles vertellen over het werk van een dierenarts. Elke brengt de bus mee waarmee ze naar de boerderijdieren gaat. Ze laat de kinderen zien welke spullen ze daarbij gebruikt. Het paard van Kevin en Imke zal er ook zijn. Paardendierenarts Maartje van Dam zal over dit paard vertellen.

Inloop vanaf 9.15 uur. De activiteit begint om 09.30 uur in Mariëndael en duurt tot 11.30 uur. Bij vragen of afmeldingen kan contact worden opgenomen met Hetty Klerks 06-22335175 of Frank Bax 06-55831827. Tot zaterdag 11 januari, Ben je nieuwsgierig naar de activiteiten van de Jeugdnatuurwacht, ga dan naar de website http://www.jnw-depopulier.nl. Hier vind je informatie over de JNW en het programma van dit seizoen.