Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

Nieuwjaarsconcert CV 't Skrothupke in Olland

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - Op zaterdagavond 4 januari a.s. houdt CV 't Skrothupke uit Rooi weer zijn traditionele Nieuwjaarsconcert. Maar let op, deze keer op een andere locatie en tijdstip.

Dit jaar is het in Olland bij Café den Toel, dit vanwege de verbouwing van  thuishaven café Oud Rooy aan de Markt. Gezien de huidige uitbater van D'n Toel, Michael Toelen, straks café Oud Rooy gaat runnen, leek het de organisatie een goed idee om het nieuwe jaar alvast samen in te luiden.
Ook de Ollandse Dorpskapel zal zijn medewerking verlenen en de avond wordt afgesloten met een optreden van een mysterie artiest. Wie?  Dat is nog een verrassing!
Wat is er mooier om het jaar met vrienden en bekenden te beginnen, onder 't genot van een drankje en een lekker stukje muziek. Dus een uitgelezen moment om elkaar de hand te schudden en samen te toosten op het nieuwe jaar. Dit mag je niet missen, dus kom op tijd want vol is vol. 'Bende er nie bij gewist, dan hedde veul gemist.' Aanvang 20.30 uur en de toegang is gratis.