Afbeelding

De Wert en vv Nijnsel gaan samen verder

Algemeen Sport

Nijnsel - Het einde van het jaar is vaak de periode van terugkijken, evalueren en vooruitkijken. Dat doet ook een voetbalvereniging. Net voor de winterstop zit er zowat een half voetbalseizoen op en dan is het handig om knopen door te hakken, daar waar noodzakelijk. Dat geeft dan weer iedereen tijd en vrijheid om verder te kijken.

Zo zat ook het bestuur van vv Nijnsel/TVE Reclame de afgelopen weken om tafel met meerdere stafleden van de selectie. De hoofdtrainer is daarbij de hoogste in rang en een klik met de overige leden van de staf en de spelers is noodzakelijk om optimaal te kunnen functioneren.
Zo werd dus hoofdcoach Tim de Wert naast de meetlat gelegd en dat deed hij op zijn beurt ook met de vereniging. En wat blijkt? Het matcht nog steeds, oftewel, trainer en vereniging gaan nog een (derde) seizoen met elkaar door, 2020-2021. En dat geeft rust en duidelijkheid voor alle partijen. De Wert: 'Ik vind Nijnsel een goed georganiseerde vereniging. Er zitten mensen aan het roer die transparant zijn, hun beloftes nakomen en oog hebben voor de toekomst, een visie voor korte en lange termijn. We hebben een open en eerlijk gesprek gehad en beide partijen hebben zaken op tafel gelegd waarvan men vond dat ze verbetering behoefden. Als dat met respect gebeurt en beide partijen uitspreken hun best te doen om stappen te zetten in hun ontwikkeling, dan vind ik dat een prima basis om met elkaar door te gaan en sterker te maken.'
Voorzitter Jeroen van de Sande deelde afgelopen donderdag tijdens de ledenvergadering aan de bezoekers mede dat inderdaad contractverlenging is overeengekomen. De spelers waren al eerder op de hoogte gebracht.