Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 04ecd4
Foto: Stagiar DMRK
Meierijstad

25 jaar Elde College: feesten tijdens lustrumjaar

Schijndel - Elde College 2020 wordt voor het Elde College een jaar vol feestelijkheden. De school bestaat dan 25 jaar in de huidige vorm. Het Elde is ontstaan door het samengaan van verschillende scholen die iedereen in Schijndel nog wel zal kennen: het Skinlecollege, De Steegh, De Sancta Maria…om maar een paar voorbeelden te noemen.

Die 25e verjaardag moet gevierd worden. Diverse feestelijkheden staan op het programma, niet alleen voor de huidige leerlingen en medewerkers, maar ook oud-leerlingen, oud-medewerkers en relaties van de school.

Speciale evenementen gedurende het jaar 
We starten het lustrumjaar met een bijzondere en avontuurlijke dagvullende activiteit voor alle leerlingen op vrijdag 17 april. De keuze viel op deze datum, omdat dan ook alle examenkandidaten mee kunnen doen. 
Op vrijdag 5 juni zijn de medewerkers aan de beurt. Leerlingen hebben die dag lesvrij. Ruim een week later, op zaterdag 13 juni, is er een reünie voor alle oud-leerlingen en oud-medewerkers van het Elde College maar ook voor De Steeg (LTS en LAS) Schijndel, Skinlecollege Schijndel, Sancta Maria RK Industrie- en huishoudschool (LHNO) Schijndel en de Ruwenberg mavo Sint-Michielsgestel. 
Oud-leerling? Noteer die dag alvast in de agenda en schrijf in. We sluiten het lustrumjaar af met een symposium op vrijdag 2 oktober. Relaties van de school behoren dan tot de genodigden. Een bekende presentator leidt dit symposium waarbij leerlingen en hun toekomstdromen centraal staan. Reünie inschrijfwebsite geopend Zou u het leuk vinden om oud-klasgenoten nog eens te ontmoeten en herinneringen op te halen? Of die bijzondere docent nog eens te spreken? En dat in een gezellige sfeer, met een hapje en een drankje en bijzondere muzikale omlijsting? Dat kan tijdens de reünie van het Elde College op zaterdag 13 juni 2020. De inschrijving is gestart. Ga naar de speciale reüniewebsite van het Elde College, https://www.reunieeldecollege.nl/ 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!