Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 69a2c5
Foto: Sem van der Kallen
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Serviceclub in de weer voor de Voedselbank

Sint-Oedenrode - Traditioneel zal ook dit jaar Serviceclub Sint-Oedenrode zich weer inzetten voor een actie ten bate van de Voedselbank.

De voorgaande jaren waren zeer succesvol en konden veel Rooienaren die het even wat minder hadden, geholpen worden tijdens de donkere dagen. Ook dit jaar hopen zij weer op een mooi resultaat, want hoewel het voor de meeste van ons het economisch goed gaat, in Sint-Oedenrode zijn nog steeds bijna dertig gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank om rond te komen.
Ook de supermarkten van Sint-Oedenrode hebben hun medewerking wederom toegezegd.
De actie is gespreid over de twee zaterdagen die voorafgaan aan kerstmis. Op zaterdag 14 december staan de leden van de Serviceclub bij de Aldi en de Jumbo aan de Hertog Hendrikstraat. Er worden dan flyers uitgedeeld aan het winkelende publiek met het verzoek een extra product te kopen om te doneren aan de Voedselbank.
Op zaterdag 21 december is de tweede actiedag en deze zal dan plaats vinden bij de Albert Heijn, de Jumbo op de Kienehoef, en bij de Lidl. De actietijden op beide dagen zijn van 9.30 tot 16.00 uur.
De Serviceclub Sint-Oedenrode is dankbaar dat het Rooise winkelpubliek de actie altijd ruimhartig heeft ondersteund. Ook dit jaar hopen ze op deze ondersteuning om de gezinnen die het moeilijk hebben een fijne kerst en oud en nieuw te geven.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!