Derde overwinning van KV Rooi

Sint-Oedenrode - Afgelopen zondag 8 december stond voor KV Rooi de derde zaalwedstrijd op het programma. Weer een bekende, geduchte tegenstander, Oranje Wit uit Leunen. Doordat KV Rooi het afgelopen seizoen een flinke groei heeft laten zien, zou het deze mooie zondag eens voor grote verrassingen kunnen zorgen.

Helaas startte KV Rooi niet scherp en het was dan ook Oranje Wit dat het eerste doelpunt maakte. KV Rooi had moeite met de druk die Oranje Wit gaf in de verdediging, en het was dan ook hard te halen de eerste helft. Ondanks dat Oranje Wit wel telkens de voorsprong wist te pakken, bleef KV Rooi aanhaken en werd er gerust met 9-9.
De tweede helft was het KV Rooi die goed uit de kleedkamer kwam en er meteen 4 wist te maken (13-9). KV Rooi speelde weer het eigen, goede spel en Oranje Wit wist het niet meer bij te benen. Er werd goed geanticipeerd door KV Rooi en door vooral bezig te zijn met het eigen spel was het Rooi die de ploeg uit Leunen overklaste. De tweede helft liet KV Rooi een stuk beter spel zien, met vooral Marlou Hulsen die een uitstekende wedstrijd speelde. Eindstand: 20-14.
Met nog een leuke Super Sunday na de wedstrijd kijkt KV Rooi alweer terug op drie goede overwinningen. Taak aan de dames om deze goede lijn door te zetten volgende week zondag tegen medekoploper Melderslo. Deze wedstrijd wordt om 18:45 uur gespeeld in Horst. Hopelijk zien ze ook daar de trouwe supporters!