Logo mooirooi.nl
Bas van Engelen   | Fotonummer: c00f29
Bas van Engelen (Foto: )
Sport

Ollandia en hoofdcoach uit elkaar

Olland - Na een samenwerking van drie seizoenen is in goed overleg tussen Bas van Engelen en vv Ollandia besloten dat de wegen zich gaan scheiden na dit seizoen.

Van Engelen beleefde twee succesvolle seizoenen en ook het lopende seizoen staan ze wederom bovenaan, meespelend om de prijzen. Toch lijkt het beide partijen beter om na drie jaar de pijlen op andere doelen te gaan richten.
Het bestuur van vv Ollandia kijkt met het veel plezier terug op de afgelopen twee seizoenen waarin Bas het voetbal en het spelplezier in de selectie volledig heeft teruggebracht. Met veel vertrouwen kijken ze vooruit op het lopende seizoen waar een promotie tot de mogelijkheden moet behoren.
De hoofdcoach geeft aan dat het na drie jaar een mooie tijd is om elders een uitdaging aan te gaan. Hij staat dan ook open voor een vervolg van zijn trainingscarrière en kijkt uit naar een samenwerking met een vereniging die bij hem en zijn ambitie passen. Ollandia gaat op zoek naar een nieuwe hooftrainer. Eventuele kandidaten kunnen hun interesse hiervoor kenbaar maken via voetbalzaken.senioren@ollandia.nl.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!