Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 00fff6
Foto: Jos van Nunen
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Maak gratis kennis met De Ouderenlijn

KBO-Brabant biedt in samenwerking met De Ouderenlijn een gratis tijdelijk abonnement aan van De Ouderenlijn.

Via De Ouderenlijn kunnen senioren op een makkelijke manier met elkaar in contact komen. Veilig, laagdrempelig en vooral gezellig; fijne telefoongesprekken voeren, nieuwe contacten leggen en, desgewenst, vriendschappen aangaan. Van 15 december 2019 tot en met 15 februari 2020 krijgen deelnemers gratis 250 belminuten per maand. Lidmaatschap van KBO-Brabant is niet nodig om deel te mogen nemen. Op 15 februari 2020 loopt het aanbod vanzelf af en houdt deelname op. Natuurlijk is het mogelijk om daarna het abonnement op eigen kosten te verlengen (€ 15,- per maand, maandelijks opzegbaar).

Hoe werkt het?
Bij inschrijving geeft u onder meer aan welke interesses u heeft en op welke tijden u graag telefonisch contact wil met andere deelnemers. De Ouderenlijn belt u en een andere deelnemer met overeenkomende interesses op een tijdstip dat u beiden schikt en verbindt u met elkaar door. Uw telefoonnummer is onzichtbaar voor uw gesprekspartner en ook uw achternaam en adresgegevens worden niet bekendgemaakt aan de ander. Als een gesprek wel of juist niet naar tevredenheid verliep, kunt u dit achteraf aangeven aan De Ouderenlijn. Die zorgt er dan voor dat u vaker of helemaal niet meer met elkaar wordt doorverbonden.

Inschrijven
Inschrijven kan via de link: aanmelden.deouderenlijn.nl Mocht aanmelden via de website voor u niet mogelijk zijn, dan kunt u ook contact opnemen met KBO-Brabant, via (073) 64 44 066. Wij helpen u graag verder.

KBO-Brabant heeft de Universiteit voor Humanistiek gevraagd om onderzoek te doen naar de ervaringen van deelnemers. Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en de onderzoeksresultaten zijn niet tot u als persoon te herleiden. Dit project is financieel mogelijk gemaakt door een subsidie van Fonds Sluyterman van Loo, Fonds RCOAK en VGZ.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!