Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: ec3770
Foto:
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Mijlpaal voor N!SO: 250.000e transactie

Sint-Oedenrode - Het spaarsysteem van Natuurlijk! Sint-Oedenrode heeft een grote mijlpaal bereikt. Na bijna drie jaar is de 250.000e transactie geteld. Dat gebeurde afgelopen week.

Zo'n drie jaar geleden kreeg het spaarsysteem van Rooi2000 een nieuwe uitstraling en een nieuwe naam. Het ging over tot een moderner systeem waarbij niet alleen met een pasje gespaard kon worden, maar ook met een smartphone, via de app van Natuurlijk! Sint-Oedenrode. De boost werkte perfect. Mede door extra aandacht in de media en de inzet van enkele vrijwilligers werd het aantal deelnemende ondernemers uitgebreid van veertien tot bijna veertig. Voortaan kan je flink sparen bij winkeliers én horeca, in het centrum, maar ook daarbuiten.
Wie degene is die de 250.000e transactie deed, is nog even een verrassing. Dat wordt volgende week bekendgemaakt op de speciale pagina van Natuurlijk! Sint-Oedenrode in deze krant. Uiteraard wordt voor die gelegenheid een mooie prijs uitgereikt. Op naar de 300.000? Uiteraard, maar het vizier wordt door de organisatie al gericht op 500.000. Koop lokaal, spaar lokaal! Als iedereen dat doet, dan wordt dat sneller bereikt dan verwacht.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!