Logo mooirooi.nl
Dani en Tim werken overal, door weer en wind.   | Fotonummer: d59e29
Dani en Tim werken overal, door weer en wind. (Foto: Jeroen van de Sande)
Op de koffie bij...

'Next generation' belooft resultaat met social media

Sint-Oedenrode - Ze zijn pas 20 en zitten vol gedurfde dromen en ambities. Dani van Vijfeijken en Tim van 't Hof uit Sint-Oedenrode zijn pas geleden gestart met het grote avontuur dat ondernemerschap heet. Zijn ze de jongste ondernemers van Rooi? Daar hebben we geen bewijs van. Het doet ze ook niet veel. Ze willen vooral keihard werken aan hun eigen bedrijf: Revize Media. "We weten dat veel bedrijven worstelen met social media. Wij kunnen ze daarmee helpen."

Door: Jeroen van de Sande

Op een feestje raakten de twee aan de praat. Dat eerste gesprek duurde de hele avond. Omdat ze dezelfde passie delen: social media. Die avond besloten ze om samen aan de slag te gaan met een eigen onderneming. Dani stort zich er nu al fulltime op. Tim parttime, want hij volgt daarnaast nog de opleiding commerciële economie. "Jammer genoeg is er nog geen studie over social media. Eigenlijk is dat best apart in dit tijdperk. We willen er wel alles over weten. Daarom doen we veel aan zelfstudie om bij te blijven. Want het gaat snel in dit wereldje", legt Dani uit. Dat is nu juist het probleem voor veel bedrijven. Ze hebben geen tijd om voor zich zelf een social media campagne op te zetten. Hebben ze wel tijd, dan verdwalen ze in de mogelijkheden van Instagram en Facebook die bijna iedere dag weer veranderen. Tim: "We willen de bedrijven de zorg uit handen nemen. Social media werkt, mits je het goed aanpakt. Wij adviseren daarin en voeren uit. Op een creatieve manier met een zo groot mogelijk bereik. Uiteindelijk kunnen we aan onze klanten de resultaten laten zien. Het is mooi om te zien dat het altijd werkt."

De heren hebben een duidelijke taakverdeling. Tim houdt zich mede door zijn vorige studie International Business bezig met de bedrijfsvoering. Compagnon Dani is de creatieve geest van de twee. "Ik wil vooral buiten de kaders kleuren, origineel zijn. Het gaat er om dat onze klanten gezien worden!" licht hij toe. Dat is inderdaad een belangrijk aspect. We rakelen wat briljante marketingstunts op. Tim en Dani smullen daar van en hopen ooit zelf iets onvergetelijks te creëren. Om niet hetzelfde als de rest te zijn, bedenken we daarom deze ludieke foto. "Dit laat niet alleen zien dat we creatief durven te zijn, maar ook dat we overal kunnen werken", legt Dani uit. "Vandaag de dag maakt het niet uit waar je bent. Met je laptop en telefoon kun je overal aan de slag. Ik hou van die vrijheid en voor onze klanten is het fijn dat we flexibel zijn."

Voor een stage trok Dani vier maanden naar Tanzania. Hij hielp een touroperator om online beter zichtbaar te zijn. Binnen enkele maanden waren de resultaten verbluffend. "Ik heb ze online beter geprofileerd en door social media en flyers meer bekend gemaakt in het buitenland. Voor mij is het een tweede natuur, omdat ik met social media opgegroeid ben. Ik vind het ook geweldig om te doen. Daarom stop ik er heel veel tijd in om beter te zijn dan anderen", spreekt Dani zijn ambitie uit. Met Revize Media willen ze de promotie van bedrijven verbeteren. Tim: "Eigenlijk herzien. Dat betekent Revize namelijk. Als nieuwe generatie kunnen we laten zien hoe het beter kan. We zijn een instrument om het social media gedeelte op te krikken."

Het enthousiasme van de twee is amper te temperen. Ze gaan vol goede moed het avontuur tegemoet, wetende dat ze vast een keer hun neus zullen stoten. "Maar dat hoort erbij. Als we maar een stip op de horizon hebben. En dat hebben we", klinkt Dani zelfverzekerd. Een mooie klus waar ze vanaf komend weekend mee aan de slag gaan is de social media van DeMooiRooiKrant. De mannen gaan daar een eigen Revize Media saus overheen gooien. "We hebben er heel veel zin in!" lacht Tim.

Een mooie manier om in de gaten te houden wat de mannen in huis hebben. Maar ze kunnen veel meer! Zit jij vast in de jungle van social media? Of heb je er geen tijd voor? Bel deze twee jonge honden. Ze staan te popelen om resultaat te leveren.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!