Logo mooirooi.nl
Eerschotsestraat   | Fotonummer: bd60d4
Eerschotsestraat (Foto: Hans v an den Wijngaard)
Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Informatieavond Eerschot / Rooise Zoom

Sint-Oedenrode - Buurt Informatie Netwerk (BIN) Eerschot/Rooise Zoom houdt op maandagavond 28 oktober een informatieavond in wijkgebouw Meerschot.

Hiervoor hebben de BIN-Coördinatoren van Eerschot/Rooise Zoom de diverse betrokken partijen uitgenodigd. Handhaving (BOA), Wijkagenten, Buurtadviseur-gemeente en BIN Meierijstad. "We hopen op een ruime opkomst"; vertelt Toin Lathouwers, een van de BIN-Co's. "Alle partijen hebben inmiddels toegezegd en verzorgen een kleine presentatie. We kunnen onze wijkbewoners dus een zeer complete info avond bieden waar ze ook nog eens direct met hun brandende vragen terecht kunnen. Een uitgelezen kans dus". 
Beide BIN-Co's, Dennis van Beers en Toin Lathouwers zijn al enkele jaren actief met buurtpreventie in Eerschot. Samen met een vijftiental burgervrijwilligers verzorgen ze looprondes in hun wijk en beheren ze de brandgang verlichting. 
U bent dus van harte uitgenodigd op maandag 28 oktober in wijkgebouw Meerschot, Heistraat 22. Vanaf 19:45 staat koffie en thee voor u klaar, om 20:00 uur starten de info avond. Bin-co's Eerschot/Rooise Zoom zijn bereikbaar per mail: Bin1eerschot@gmail.com.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

De overheid moet een statement maken in de zwarte Pieten discussie.Reageren!