Afbeelding
Foto: Jan Ebbenn

Op naar het 55 jaar bestaan

Algemeen MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Sint-Oedenrode - Nog een maand en dan begint het nieuwe carnavalsseizoen. Op 9 november zal heel Rooi weer weten wie 'de Neije' is bij zowel groot als klein. Wie zal dit jaar de scepter zwaaien over het Rooise carnavalsfeest?

De laatste puntjes worden op de i gezet voor deze onthulling, kleding wordt hersteld, medailles worden gemaakt en het programma wordt samengesteld door Stichting Jeugdcarnaval in samenwerking met stichting Papgat. Deze samenwerking is al een aantal jaren bezig en wordt als een groot succes ervaren.

Sponsoren
Naast de voorbereiding voor het 11-11 bal werkt het bestuur kei hard door aan de diverse taken die er gedaan moeten worden voor het jeugdcarnaval en natuurlijk het 55 jaar bestaan van jeugdcarnaval Sint-Oedenrode. De Sponsoring draait op volle toeren want zonder deze sponsoren kan de carnaval niet draaien, zij zijn dus erg belangrijk voor de jeugd en voor de kinderen en mensen met een beperking. Er wordt contact gezocht met Rooise bedrijven om zich als sponsor te melden en er wordt "de club van 100" gestart. Deze club bestaat uit personen die de jeugdcarnaval een warm hart toedragen, vrienden van de club zijn. De uitwerking hiervoor wordt nog nader bekeken en in een volgend bericht volgt meer info. Verder doen we dit jaar ook weer mee met RaboClubSupport. Mocht u lid zijn van de Rabobank dan zijn wij erg blij met uw stem. Er kan nog gestemd worden tot 11 oktober.

Druk bezig
Wagenbouwers zijn al sinds de zomerdag druk bezig om straks heel Sint-Oedenrode weer te laten genieten van een geweldige wagen. Facilitair is druk in de weer om ervoor te zorgen dat er weer een geweldige huisvestiging is met de tent op de markt. En de groep 55 jaar jubileum is zoals jullie al eerder hebben gelezen ook hard aan het werk om alles geregeld te krijgen voor de receptie en de reünie. Mocht iemand nog foto- en filmmateriaal van de afgelopen 55 jaar hebben dan ontvangen zij dit graag. Een druk jaar voor het bestuur en daarbij alle vrijwilligers die helpen om alles geregeld te krijgen. Lijkt het jou ook leuk om iets terug te doen voor de jeugd in Sint-Oedenrode of zou je de Jeugdcarnaval willen sponsoren neem dan gerust contact met ons via de email info@jeugd-carnaval.nl Vele handen maken licht werk en extra hulp zowel financieel als met handen kan de jeugdcarnaval altijd gebruiken.