Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c39cf7
Foto:
Sport

Clubkampioenschappen Oranje – Rood

Sint-Oedenrode - Op zaterdagmiddag 28 september is er weer volop gestreden voor de clubtitels 2019. De weersverwachtingen waren bar slecht, maar uiteindelijk is er nauwelijks een druppel regen gevallen tijdens alle onderlinge wedstrijden.

In totaal hadden zich 35 kinderen ingeschreven, verdeeld over de categorieën rood 1, rood 2 en oranje. Na een korte gezamenlijke warming up door Cees gingen alle wedstrijden van start. In rood werden alleen singles gespeeld en in oranje zowel singles als dubbels. Er waren klinkende overwinningen, spannende potjes en geweldige rally's….maar vooral heel veel vrolijke gezichten op de baan!
Na ruim een uur tennis was het tijd voor wat extra energie en stonden er in het clubhuis ranja, fruit en pannenkoeken klaar voor iedereen, dat smaakte!!
Rond 16.30 uur waren alle partijen gespeeld en konden de finales van start gaan onder luide aanmoedigingen van de andere spelers, broertjes, zusjes, ouders, opa's en oma's.

Dit resulteerde in de volgende winnaars: Rood 1: 1e Douwe de Vries, 2e Maud van den Helm. Rood 2: 1e Sil van den Eertwegh, 2e Rens Rutjens. Oranje: 1e. Merlijn Raaijmakers. 2e Julian Pijnappels.

 

 

 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!