Afbeelding
Foto: Sem van der Kallen

Argo houdt 44e editie Zwem4Daagse

Algemeen Evenementen / Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode - In de week van de herfstvakantie, van 14 t/m 18 oktober, wordt in zwembad de Neul voor de 44ste keer de Nationale Zwem4daagse georganiseerd. 

Iedereen met een zwemdiploma A mag daaraan deelnemen. Kinderen onder de 10 mogen 250 meter zwemmen, van de overige deelnemers wordt verwacht dat ze 20 baantjes en dus 500 meter
zwemmen. Van de vijf dagen moet er vier keer gezwommen worden, alleen dan wordt
de medaille voor geleverde prestaties uitgereikt. De vrijdagavond wordt afgesloten met een te gekke disco-zwem-avond. Introducees van deelnemers mogen dan meekomen, kosten van een introductiekaart zijn €4,00. Zwemtijden van de Zwem4daagse zijn van 18.15 – 20.00.

Naast het zwemmen van de afstanden, zal er iedere dag een leuke activiteit in het kleine bad zijn, ondersteund met de nodige muzikale klanken. Inschrijven is mogelijk via de website www.zw-argo.nl. Dat kan t/m zaterdag 12 oktober en daarna alleen nog maandagavond 14 oktober op het zwembad zelf vanaf 18.15. Zwemtijden van de Zwem4daagse zijn van 18.30 – 20.00. Kosten voor deelname bedragen €8,00. Wilt u meer informatie over de Zwem4Daagse? Neem dan contact op met de het secretariaat van Argo via secretariaat@zw-argo.nl of kijk op de website www.zw-argo.nl.