Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c0dc56
Human Interest

Dommelvolk organiseert weer Seniorendag

Sint-Oedenrode - Seniorenorkest Dommelvolk uit Sint-Oedenrode organiseert dit jaar voor de eenentwintigste keer de Seniorendag. Op woensdag 16 oktober aanstaande is er voor Rooise senioren een avondvoorstelling met muziek, zang en voordracht in zaal De Ontmoeting van Odendael.

Deze avonduitvoering begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 18.45 uur. De toegang is aan de zijde van de biljartzaal. Bij binnenkomst krijgt iedereen, bij inlevering van het entreebewijs, een consumptiemunt. In de pauze wordt een kleine versnapering aangeboden. De entreekaarten kosten €5,-.

De voorverkoop aan KBO-leden is op vrijdag 4 oktober in De Ontmoeting van Odendael van 9.30 uur tot 12.00 uur op vertoon van de lidmaatschapskaart van de KBO.
Vrijdagmiddag 4 oktober start de vrije verkoop. De entreekaarten worden vanaf dan verkocht in het Grand Café van Odendael; uiteraard zolang de voorraad strekt. Het Grand Café is open van 8.30 uur tot 23.00 uur.

Aan het programma werken mee:Seniorenorkest Dommelvolk uit Sint-OedenrodeT, tonprater Rob Verschuren uit Sint-Oedenrode en  Zanggroep 't Kumt Vaneiges uit Berlicum. Mede dankzij diverse sponsoren kan het seniorenorkest dit aantrekkelijke programma aanbieden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!