Afbeelding
Foto: Jeroen van de Sande

Voorronde ONK Poker in het buurt van Rooi

Algemeen Ingezonden

Vanaf september 2019 tot en met mei 2020 zullen de voorrondes van het ONK Poker weer worden georganiseerd. Dit toernooi wordt ondertussen al meerdere jaren gehouden en wordt steeds populairder. In het nieuwe seizoen zullen de voorrondes op 150 locaties door heel Nederland worden gespeeld, waaronder een paar in de omgeving van Rooi.

Vorig jaar namen 9300 pokerspelers deel aan het ONK Poker, wat het grootste pokertoernooi is van Nederland. Voorrondes zullen door Nederland plaatsvinden bij horecagelegenheden en sportverenigingen. Iedereen mag hieraan meedoen, als je maar 18 jaar of ouder bent. Deelname aan een voorronde kost per persoon 13,50 euro. Bij de toernooien wordt overigens gespeeld op de Texals Hold'em Poker manier, waarmee je kan oefenen op een mobile casino online. Hieronder staan twee voorronden in de buurt van Rooi.

Pokerkampioenschap van Haps
Op zondag 4 april 2020 zal het Pokerkampioenschap van Haps georganiseerd worden. Dit toernooi zal plaatsvinden in De Posthoorn, wat ligt aan de Kerkstraat 6a in Haps. Om 8 uur 's avonds begint deze voorronde, al kun je tot half 10 nog instromen. Vorig seizoen werd hier ook een toernooi gehouden, waaraan 78 spelers deelnamen. Almar de Bruijn wist destijds het toernooi te winnen, hij staat ondertussen dan ook 80e op de ranglijst van het ONK Poker. Als jij de nieuwe kampioen wordt van het toernooi in Haps dan krijg je een ticket voor de finale, dus dan heb je kans om de volgende Nederlands Kampioen te worden.

Pokerkampioenschap van Ammerzoden
Een paar weken later zal op donderdag 23 april in hetzelfde jaar zal in Ammerzoden het plaatselijke kampioenschap georganiseerd worden. Het toernooi in dit dorp in Gelderland zal plaatsvinden in The Sacred Heart Pub, wat ligt aan de Kerkstraat 9a. Deze voorronde zal beginnen om half 8 's avonds, maar je kunt nog tot 9 uur instromen. Ook dit kampioenschap was vorig seizoen onderdeel van het ONK Poker. Destijds had het toernooi 59 deelnemers, waarvan Jelco Michielse uiteindelijk de winnaar zou worden. Hij nam later nog deel aan de finale van het ONK Poker, waarin hij zeer goed presteerde. Michielse eindigde namelijk als 27e van de 181 deelnemers van de finale. Ook bij deze voorronde krijg je als winnaar een ticket voor de finale van het Open Nederlands Kampioen Poker. Je kan bovendien ook gescout worden door het Team ONK Poker, wat een professioneel pokerteam is. Dit team speelt onder meer grote toernooien door heel Europa waar je dus geld kan winnen.