Logo mooirooi.nl
De vier zussen met als tweede van links nicht Gerdine.   | Fotonummer: f17a59
De vier zussen met als tweede van links nicht Gerdine.
Human Interest

Kletskousenbenkske (deel II)

Sint-Oedenrode – We hoorden ze al van ver aankomen woensdagmorgen en beleefden een kleine flashback. Komen daar de zusters Van Schijndel weer aan, die we vorige week op ons Buurtbenkske hadden zitten? Een mengeling van Roois, Schijndels en Engels galmde door de straat. Ja hoor, daar zijn ze weer!

Dit keer zonder nicht Anita uit Nieuw-Zeeland, maar wel met een ander nichtje van hetzelfde eiland. Gerdine van Boxtel mocht dit keer met haar Nederlandse familie op stap. Een bezoekje aan 't Buurtbenkske kon natuurlijk niet ontbreken en speciaal voor deze gelegenheid werden de andere twee zussen (Carla en Dian) ook nog even opgetrommeld. Het is natuurlijk altijd leuk om de krant te halen!
Na een hoop gezellig geklets kregen we de vrouwen toch op ons Buurtbenkske geposteerd. Wat opviel? Het was even stil toen ze moesten lachen voor het vogeltje… "Zo waren ons pap en mam altijd blij als we aan het eten waren. Dan was het ook eindelijk stil", stapt één van de zussen terug in de tijd. Toch geloven de dames Van Schijndel dat zij niet de grootste herriemakers zijn. Volgens hen zijn dat hun vier broers. "Die zijn niet te houden", grappen ze. Wij geloven het niet en dagen de heren daarom uit om ook eens op ons 'benkske' te komen zitten. Dan kunnen we daarna bepalen wie de grootste kletskousen van de familie zijn…
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u met Kerst uit eten?Reageren!