Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: a2f847
Ingezonden

Daarom neem je een Cowboysbag rugzak mee op reis

Je kent het wel als je op reis gaat. Flink wat koffers mee, sporttas gevuld en dan nog die laatste spullen die je graag bij de hand wilt houden in de auto, trein of het vliegtuig; de handbagage. Hoe lekker is het als je daar een flinke voor tas voor hebt.

Eerst even over het reizen op zich. Nederlanders blijken het reisvirus flink te pakken te hebben, want vorig jaar bleek uit cijfers van het NBTC-NIPO dat Nederlanders niet eerder zo massaal op vakantie gingen naar het buitenland.

En in totaal ging het in 2017 om maar liefst 36,7 miljoen Nederlanders die een vakantie boekten. Drie procent meer dan het jaar ervoor. 82 procent van de bevolking ging in dat jaar minstens één keer op vakantie. Volgens een het Volkskrant artikel dat de cijfers uiteenzette waren dat er 250 duizend meer dan een jaar eerder.

Nederlanders reizen graag
Mogelijk ligt het aan de groeiende economie en het vertrouwen van de consument daarin. Laten we concluderen dat Nederlanders in ieder geval graag reizen en daar ook wel wat voor over hebben
Een goede voorbereiding op een vakantie, is het halve werk en als we dan toch goed bezig zijn, laten we dan ook niet te veel en zeker niet te weinig bagage meenemen in de juiste tassen. Om terug te komen op de handbagage voor in je rugzak; met een goede tas heb je al je essentials bij de hand. Superhandig. Denk alleen al aan je smartphone en oplader, sleutels, paspoort, flesje water, snoepjes, broodjes, zonnebril, tickets, portemonnee, toiletartikelen, make-up en ga zo maar door.
En voor wie kinderen heeft: meestal is je tas gevuld met allerhande zaken die de jongste kinderen mee willen zoals leesboekjes, speelgoedautootjes, tablets, favoriete knuffels en ga zo maar door. Je ontkomt er gewoon niet aan en een lekkere tas, die ook nog eens goed draagt, is dan een ware must have.
Cowboysbag heeft daar echt geweldige tassen voor. Heerlijk als al je spullen, en die van anderen, in je favoriete bag passen. Zelfs een warme plaid kun je er in kwijt, zeker als je kiest voor een lichtgewicht reisdeken. Eigenlijk onmisbaar voor wie een korte of langere reis maakt. En helemaal geschikt voor in de handbagage.

Tas mee en op pad!
Cowboysbag biedt niet alleen tassen waar lekker wat in kan, maar die je ook nog flatteren. Op een lange vermoeiende reis een welkome bijkomstigheid. En tijdens een weekendtrip al helemaal, want je bent snel op je bestemming en wilt direct de stad in. Geen tijd te verliezen. Tas mee en op pad!

Met een Cowboysbag rugzak mis je nooit je (reis)doel. Ze zijn oersterk en ook nog eens van prachtig materiaal gemaakt (leer). De ontwerpen zijn stuk voor stuk functioneel en stijlvol te noemen. Daarmee reis je met gemak en heb je al je essentials bij de hand.

Comfortabel te dragen
De handtassen zijn er in zowel lichte als donkere tinten en met soepele handvatten of hengels waardoor de tas gemakkelijk over de schouder gedragen kan. Dat wandelt wel zo fijn door dat mooie stadspark of het drukke gezellige centrum. Functioneel en comfortabel dus!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Viert u Halloween?Reageren!