Afbeelding

De Blauwe Kei zoekt covermodel voor jeugdfolder 2019-2020

Algemeen Oproep MooiRooi.nl / Sint-Oedenrode

Meierijstad - Voor De Blauwe Kei Junior 2019-2020, een folder waar alle jeugdvoorstellingen in staan, is Theater De Blauwe Kei in samenwerking met Stadskrant Veghel, MooiRooi en MooiSchijndel op zoek naar een covermodel. Iedereen tussen de 4 en 12 kan zich aanmelden.

Het covermodel wint een fotoshoot, vrijkaartjes voor een kindervoorstelling, een ingelijste foto en een feestelijke overhandiging van het eerste exemplaar van de folder op zijn of haar school.

Wie kans wil maken om op de cover te staan kan zich tot zondag 9 juni aanmelden door een e-mail te sturen naar info@blauwekei.nl o.v.v. covermodel. De Blauwe Kei ontvangt graag een naam, leeftijd, woonplaats, foto en korte motivatie. Daarnaast vraagt het theater de kanshebbers om lid te worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Dit kan gratis via www.blauwekei.nl. Uit alle inzendingen worden drie kinderen gekozen die in de Stadskrant Veghel, MooiRooi en MooiSchijndel worden voorgesteld. In juli wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Blauwe Kei Juniorclub is bedoeld voor kinderen tot twaalf jaar. De leden ontvangen regelmatig nieuws van De Blauwe Kei over acties, voordelen en andere privileges, die uitsluitend voor De Blauwe Juniorleden gelden. Aanmelden voor De Blauwe Kei Junior club kan gratis op www.blauwekei.nl.