Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 556479
Foto:
Evenementen / Sint-Oedenrode

Het borrelt van muzikaliteit

Sint-Oedenrode - Het evenement Pop & Colour staat voor creativiteit, entertainment én … muziek. Tijdens het festival treden verschillende bands op vanuit Pop en Co. Bandcoaches trainen het hele jaar door jonge muzikanten om hen klaar te stomen voor het echte podiumwerk. Tijdens Pop & Colour krijgen ze die kans. Rosa van Geffen uit Schijndel is één van hen. Ze kijkt uit naar het optreden. Heeft ze nu al de zenuwen?

In welke band speel je en wat is je rol?
"Ik ben gitarist (pianist en tweede stem) bij de band Zeptic."

Wat voor muziek maken jullie?
"In onze band spelen we veel verschillende soorten stijlen. Dat is voor mij heel leuk omdat ik van alle muziekstijlen wel iets kan leren. Bijleren is ook mijn ambitie. Het liefst zou ik alle stijlen willen beheersen op de gitaar, maar dat duurt nog wel even)."

Wat leer je bij Pop & Colour?
"Bij Pop & Colour heb ik ook veel geleerd. Ik heb leren samen spelen, dingen over andere instrumenten geleerd en daarnaast ook het leukste: op het podium gestaan! In een band spelen is veel meer dan alleen muziek maken. Er komt veel bij kijken: leren over geluid, instrumenten, contacten leggen en optredens regelen."

Wil je verder nog iets kwijt?
"Komen kijken naar ons (Zeptic) en alle andere Pop & Co bands? Dat kan! Op het Pop & Colour Festival. Ook speel ik op de zaterdagavond samen met de talentenklas zang op het festival! Dit moet je zeker niet missen, want er is voor ieder wat wils!"

Circusschool Mr Poehaa ook van de partij
Circusschool Mr Poehaa komt precies een maand na Koningsdag wéér naar Sint-Oedenrode. Het gezelschap strijkt op 25 en 26 mei neer op het Pop & Colour Festival. Alles wat clown Poehaa aanraakt verandert in circus. Een bezem wordt een vliegende viool, zeepbellen en stofdoeken en veertjes… alles vliegt! En de kinderen uit het publiek mogen meedoen. "Circus doe je zelf" is een circusvoorstelling zonder woorden, maar met veel muziek en beweging, waarin de verschillende circuskunsten zijn verpakt in een theatraal jasje. Deze voorstelling is een circusproject waarbij de kinderen uiteindelijk zelf als artiest gaan optreden.


Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!